112Groningen.nl

Twitter RSS
Dode(82) betreft de bewoonster van de woning (Update)
04-08-2017, redactie & ingezonden foto`s door Bouwman & Video Rick Jongsma/Persbureau Meter

Dode(82) betreft de bewoonster van de woning (Update)


Delfzijl - Bij een woningbrand aan de Oslofjord in Delfzijl donderdagmorgen rond 06:00 uur is een overleden vrouw in de woning aangetroffen.

 

Persbericht Brandweer Groningen:

 

In de vroege donderdagochtend werd de brandweer van Delfzijl gealarmeerd voor een woningbrand aan de Oslofjord in Delfzijl. Er waren duidelijke rook- en vuur verschijnselen waarneembaar in de woning. Eveneens bestond het vermoeden dat er nog iemand in de woning aanwezig zou zijn.

 

Alarmering
Rond 10 voor 6 in de ochtend werd het eerste brandweervoertuig van Delfzijl gealarmeerd. Voor het aanrijden werd duidelijk dat het vermoeden bestond dat er nog een persoon in de woning aanwezig zou zijn. Daarop is door de meldkamer opgeschaald naar middelbrand en werd bijstand geboden door een hoogwerker en een tweede blusvoertuig uit Appingedam.

 

Slachtoffer
Bij aankomst bleek het gehele huis vol rook te staan en een vuurhaard te woeden op de begane grond. Na een snelle inzet konden brandweerlieden een persoon, vermoedelijk de bewoonster, uit de woning halen. Directe hulp aan het slachtoffer mocht helaas niet meer baten.


De politie zal onderzoek doen naar de toedracht van de brand.

 

Update:

 

Naar aanleiding van de brand, waarbij de 82-jarige bewoonster om het leven is gekomen, heeft de Forensische Opsporing een onderzoek ingesteld. Uit het onderzoek blijkt dat er geen (technische) oorzaak kan worden vastgesteld. Ook zijn er geen aanwijzingen dat de brand is aangestoken. Om deze redenen is het onderzoek door de politie afgerond.

 

 

 

 Dode(82) betreft de bewoonster van de woning (Update) Dode(82) betreft de bewoonster van de woning (Update)
Dode(82) betreft de bewoonster van de woning (Update) Dode(82) betreft de bewoonster van de woning (Update)

De laatste tweet wordt geladen..

112Groningen @ Twitter

Archief

Timpweg Raamdecoratie Groningen
101 BHV
RB Visuals - Fotografie en videografie
De Rijbewijs Coach
De Koffiewinkel
Rijschool Van Der Heijde OOG Digitaal Dijkemas Autoglas BHV Store
Woningontruiming Groningen en Verhuizingen Groningen