112Groningen.nl

Twitter RSS
Nacht vol vernielingen in Haren
04-06-2017, 112groningen.nl

Nacht vol vernielingen in Haren


Haren - In de nacht van zaterdag 3 op zondag 4 juni zijn er in Haren verschillende vernielingen gepleegd. Dit gebeurde in de wijk Oosterhaar.

Onder andere aan de Klaverlaan, Bongerd en de Borgsingel hebben mensen schade aan hun eigendom. Bloembakken werden over straat gegooid, een informatie bord van de Mikkelhorst werd vernield, een vouwwagen werd beschadigd en zelfs een auto moest er aan geloven. Aan de Borgsingel  liep deze auto aanzienlijke schade op nadat iemand hoogstwaarschijnlijk op het dak van deze auto had gesprongen. Ook de spiegels werden kapot gemaakt. Bij de politie zijn zondagochtend en middag meerdere aangiftes binnen gekomen. Buurtbewoners klagen al langere tijd over rondhangende en baldadige jeugd rondom deze straten.

 

Update: Na onderzoek van enkele gedupeerden is een jongen herkend die door een buurtbewoner is gezien tijdens de nacht van de vernielingen. Deze mensen hopen dat hij zich vrijwillig komt melden bij de politie, zoniet dan word er waarschijnlijk aangifte gedaan.

 

Nacht vol vernielingen in Haren  

De laatste tweet wordt geladen..

112Groningen @ Twitter

Archief

Timpweg Raamdecoratie Groningen
101 BHV
RB Visuals - Fotografie en videografie
De Rijbewijs Coach
De Koffiewinkel
Rijschool Van Der Heijde OOG Digitaal Dijkemas Autoglas BHV Store
Woningontruiming Groningen en Verhuizingen Groningen