112Groningen.nl

Twitter RSS
Acht jaar cel en tbs met dwang voor doodslag Jesse van Wieren   (Video)
29-06-2017, redactie & archieffoto`s 112Gr.

Acht jaar cel en tbs met dwang voor doodslag Jesse van Wieren (Video)


Groningen - Vandaag is de uitspraak van Rhowan P.(27) en de 28-jarige Desiree G. die terecht staan wegens de verdenking dat zij in 2016 Jesse van Wieren uit Leens om het leven hebben gebracht. Hij was toen een aantal dagen zoek.

6 januari 2016 kwam aan alle onzekerheid een einde. Het lichaam van Jesse wordt terug gevonden in een tuin. Het lichaam was begraven. De bewoner van de woning werd aangehouden.

 

Uit het forensich rapport blijkt dat Jesse van Wieren is gestompt, geslagen en een ijzeren staaf was gebruikt , daarna gestoken met een mes en dat er geprobeerd is om hem te wurge.

 

Rhowan P. (27) en Desiree G (28) moeten acht jaar de cel in en daarna worden verpleegd in een tbs-kliniek. De opgelegde straffen zijn conform de eisen van het Openbaar Ministerie.

 

Update: Acht jaar gevangenisstraf en tbs met dwangverpleging. Dat eiste het Openbaar Ministerie (OM) vrijdag tegen Rhowan P. voor de doodslag op Jesse van Wieren uit Leens.

 

Update 29-06-16 : Vandaag is de uitspraak in deze zaak. Acht jaar cel plus tbs met dwang voor doodslag Jesse van Wieren werd uitgesproken.

 

Zie ook archief

 

en ookAcht jaar cel en tbs met dwang voor doodslag Jesse van Wieren   (Video) Acht jaar cel en tbs met dwang voor doodslag Jesse van Wieren   (Video)
Acht jaar cel en tbs met dwang voor doodslag Jesse van Wieren   (Video) Acht jaar cel en tbs met dwang voor doodslag Jesse van Wieren   (Video)

De laatste tweet wordt geladen..

112Groningen @ Twitter

Archief

Timpweg Raamdecoratie Groningen
101 BHV
RB Visuals - Fotografie en videografie
De Rijbewijs Coach
De Koffiewinkel
Rijschool Van Der Heijde OOG Digitaal Dijkemas Autoglas BHV Store
Woningontruiming Groningen en Verhuizingen Groningen