112Groningen.nl

Twitter RSS
Open Dag bij brandweer Delfzijl 20-05-17
19-05-2017, Persbericht

Open Dag bij brandweer Delfzijl 20-05-17


Delfzijl - Het is weer zover. Op zaterdag 20 mei heeft de brandweer in Delfzijl een open dag aan het Molenbergplein in Delfzijl. Van 10.00 uur tot 16.00 uur zijn er diverse activiteiten voor jong en oud.

 

Wat is er zoal te doen


Diverse demonstraties worden gegeven om te laten zien wat het brandweervak inhoudt en voor de liefhebber staan verscheidene voertuigen opgesteld om te bekijken. De Bosbrandweer komt met een oude Amerikaanse ladderwagen. Ook de specialismes van Delfzijl zoals het Oppervlakte ReddingsTeam en de Chemieploeg zijn aanwezig. De jeugdbrandweer draagt ook haar steentje bij aan de open dag.

 

Bovendien zal de speciale beleveniscontainer aanwezig zijn waarin een woningbrandsituatie nagebootst wordt en de bezoeker zijn weg naar buiten moet vinden. Op deze manier ervaren bezoekers hoe dit is en wordt het belang om van te voren goed na te denken over onder andere vluchtroutes en rookmelders duidelijk. Kortom een gevarieerd programma en voor ieder wat wils.Kom langs op 20 mei en waan je in de wereld van de brandweer!

 

 

 

 

   

De laatste tweet wordt geladen..

112Groningen @ Twitter

Archief

Timpweg Raamdecoratie Groningen
101 BHV
Schanspop 2018
De Rijbewijs Coach
De Koffiewinkel
Rijschool Van Der Heijde OOG Digitaal Dijkemas Autoglas BHV Store
Woningontruiming Groningen en Verhuizingen Groningen