112Groningen.nl

Twitter RSS
Vier mannen aangehouden voor openlijke geweldpleging
15-04-2017, Politie.nl

Vier mannen aangehouden voor openlijke geweldpleging


Groningen - De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag in de Peperstraat vier mannen uit de gemeente Leek (49, 27, 26 en 22 jaar oud) aangehouden voor openlijke geweldpleging.

Na een melding van een ruzie bij een uitgaansgelegenheid in de Peperstraat troffen agenten een groep mannen aan. Agenten gingen met de portier van de uitgaansgelegenheid in gesprek. De portier verklaarde tegenover de agenten dat hij was belaagd en mishandeld door een groep mannen. Een 49-jarige man en een 22-jarige man uit de gemeente Leek werden vervolgens aangehouden. Toen de groep doorkreeg dat de twee waren aangehouden, keerde de groep zich tegen de agenten. Zij probeerden de aanhoudingen te belemmeren.
 
 
Intussen werden ook een 26-jarige man en een 27-jarige man uit de gemeente Leek aangehouden in relatie tot de eerdere ruzie bij de uitgaansgelegenheid. Het lukte de agenten om het viertal aan te houden en mee te nemen en overige omstanders op afstand te houden. De vier mannen werden overgebracht naar het politiebureau en zij werden ingesloten. Ze zitten nog vast. De politie heeft de zaak in onderzoek.

   

De laatste tweet wordt geladen..

112Groningen @ Twitter

Archief

Timpweg Raamdecoratie Groningen
101 BHV
De Rijbewijs Coach
De Koffiewinkel
Rijschool Van Der Heijde OOG Digitaal Dijkemas Autoglas BHV Store
Woningontruiming Groningen en Verhuizingen Groningen