112Groningen.nl

Twitter RSS
Vrouw op straat door ex mishandeld
01-04-2017, Politie.nl

Vrouw op straat door ex mishandeld


Groningen - Een 18-jarige vrouw uit Groningen is vrijdagavond opgenomen in het ziekenhuis nadat ze in de Rode Weeshuisstraat was mishandeld door haar ex-partner.

 

Het slachtoffer is met ernstige verwondingen in haar gezicht naar het ziekenhuis gebracht. De verdachte, een 35-jarige inwoner van Groningen, is later in de nacht aangehouden in zijn woning.

 

 

Aanpak huiselijk geweld


Slachtoffers van geweld gaan vaak lichamelijk en geestelijk gebukt onder dat wat hen is overkomen. Dat geldt zeker ook voor geweld in de relationele sfeer. Dit wordt ook wel huiselijk geweld genoemd. Huiselijk geweld zegt echter niets over de plaats van het geweld, maar over de relatie tussen pleger en slachtoffer.

 

Om een vuist te maken tegen huiselijk geweld, is het belangrijk dat de politie meldingen krijgt of door slachtoffers aangifte wordt gedaan. Als een slachtoffer advies of ondersteuning wil is Slachtofferhulp Nederland hiervoor beschikbaar. Meer informatie over geweld in de (ex)relationele sfeer is te vinden op de website van de politie.  

 

 

   

De laatste tweet wordt geladen..

112Groningen @ Twitter

Archief

Timpweg Raamdecoratie Groningen
101 BHV
De Rijbewijs Coach
De Koffiewinkel
Rijschool Van Der Heijde OOG Digitaal Dijkemas Autoglas BHV Store
Woningontruiming Groningen en Verhuizingen Groningen