112Groningen.nl

Twitter RSS
Politie neemt goederen in beslag na vondst hennepkwekerij
01-03-2017, Politie.nl

Politie neemt goederen in beslag na vondst hennepkwekerij


Harkstede / Noordbroek - De politie heeft dinsdag in een drugsonderzoek twee mannen aangehouden. Het duo wordt verdacht van betrokkenheid bij hennepteelt.

In een woning aan de Hoofdweg in Harkstede werd een hennepkwekerij met 450 planten ontmanteld. Deze woning, een auto en paardentrailer zijn in beslag genomen.  Naast het onderzoek in deze woning in Harkstede, deed de politie ook onderzoek in een woning in Noordbroek. Hier werd geen kwekerij aangetroffen.

 

De twee aangehouden verdachten zijn afkomstig uit de gemeenten Slochteren (73 jaar) en Menterwolde (40 jaar).  De inwoner van Menterwolde is inmiddels in vrijheid gesteld.

 

‘Afpakken’


Misdaad mag niet lonen! Daarom doet de overheid er alles aan om crimineel vermogen af te pakken. Met het afgepakte vermogen compenseren we, indien mogelijk, eerst de slachtoffers. Wat overblijft, vloeit naar de staatskas. Door status(symbolen) af te pakken van de crimineel, tonen we dat misdaad niet loont. Het geld en de goederen die we afpakken kunnen niet gebruikt worden voor het financieren van nieuwe criminele activiteiten.

 

 

Politie neemt goederen in beslag na vondst hennepkwekerij Politie neemt goederen in beslag na vondst hennepkwekerij

De laatste tweet wordt geladen..

112Groningen @ Twitter

Archief

Timpweg Raamdecoratie Groningen
101 BHV
De Rijbewijs Coach
De Koffiewinkel
Rijschool Van Der Heijde OOG Digitaal Dijkemas Autoglas BHV Store
Woningontruiming Groningen en Verhuizingen Groningen