112Groningen.nl

Twitter RSS
Jas inleveren voor dakloze zwervers
09-01-2017, Polkitie Stad & Haren Instagram/ Facebook

Jas inleveren voor dakloze zwervers


Groningen - INZAMELING! Zoals heel Nederland heeft kunnen lezen in de krant en misschien heeft gezien, was er vorige week wat commotie in Rotterdam.

Een collega van ons had, terecht, een jas in beslag genomen van een zwerver. Deze jas was van de bekende "V" voorzien ten behoeve van Beveiligers. Spontaan werd er door burgers een actie opgestart om jassen in te zamelen. Welnu. Wie doet mee? Wij gaan ook INZAMELEN. Wij roepen jullie op om oude winterjassen, groot of klein, bij ons in te leveren aan de Sontweg te Groningen. Wij gaan een week lang inzamelen voor hen die wel een jas kunnen gebruiken.

 

Op werkdagen tussen 08:30uur - 15:30uur kan u jassen bij het beslaghuis aan de Sontweg 8 te Groningen inleveren. (Ten opzichte van het gebouw meest rechter toegangshek welke open staat). Wij gaan de ingeleverde jassen volgende week aanbieden aan het Leger des Heils. De actie loopt tot en met maandag 16-1-2017. Uiteraard mag dit bericht worden gedeeld. De eerste jas is inmiddels door een medewerker van het Flexteam Groningen gedoneerd.

 

 

Jas inleveren voor dakloze zwervers  

De laatste tweet wordt geladen..

112Groningen @ Twitter

Archief

Timpweg Raamdecoratie Groningen
101 BHV
RB Visuals - Fotografie en videografie
De Rijbewijs Coach
De Koffiewinkel
Rijschool Van Der Heijde OOG Digitaal Dijkemas Autoglas BHV Store
Woningontruiming Groningen en Verhuizingen Groningen