112Groningen.nl

Twitter RSS
De Dag van de Garnaal op 06 mei 2017
20-03-2017, Persbericht

De Dag van de Garnaal op 06 mei 2017


LAUWERSOOG - Met enthousiasme is het bestuur van Stichting Promotie Lauwersoog weer druk bezig met de voorbereidingen van “De dag van de Garnaal” in de haven van Lauwersoog.
De Dag van de Garnaal wordt dit jaar gehouden op zaterdag 06 mei 2017 gelijktijdig met de reddingbootdag van de KNRM. De dag begint vanaf 10 uur ‘s ochtends en eindigt om 5 uur ’s middags. De Dag van de Garnaal trok in 2015 ongeveer vijfendertigduizend bezoekers.

 

Een topattractie in Noord Nederland, zo noemt Peternel Looze de Dag van de Garnaal. Mevr. Looze is onderneemster op Lauwersoog en is de nieuwe voorzitter van Stichting Promotie Lauwersoog. Tijdens de Dag van de Garnaal, die op het haventerrein en in de visafslag wordt gehouden zullen veel evenementen zijn voor jong en oud met o.a. een grote braderie, oude ambachten, varen met garnalenkotters en ook is er een Shantykorenfestival. Zeelucht maakt hongerig. Ook wij van 112Groningen.nl zijn weer aanwezig met onze kraam en merchandise.

 

Fijnproevers kunnen op de Dag van de Garnaal dan ook te kust en te keur. Zo zijn er diverse garnalen- en mosselproeverijen. Wie liever een gerookte paling of forel wil wordt eveneens op zijn wenken bediend. Naast vele nautische activiteiten en visspecialiteiten zijn er demonstraties van oude ambachten. Er is volop live-muziek, terwijl voor de jeugd eveneens het nodige is te beleven. Genoeg gezelligheid voor de hele dag en het hele gezin.

 

 

 

Kijk voor meer informatie op www.dagvandegarnaal.nl

 

 

De Dag van de Garnaal op 06 mei 2017  

De laatste tweet wordt geladen..

112Groningen @ Twitter

Archief

Arkema Tuinhoutcentrum
Uitvaartzorg van Stad tot Wad
Timpweg Raamdecoratie Groningen
101 BHV
De Rijbewijs Coach
De Koffiewinkel
Rijschool Van Der Heijde OOG Digitaal Dijkemas Autoglas BHV Store Goedkoop isoleren
Woningontruiming Groningen en Verhuizingen Groningen