112Groningen.nl

Twitter RSS
Helden gezocht die vrouw geholpen hebben op Vismarkt
20-03-2016, oproep

Helden gezocht die vrouw geholpen hebben op Vismarkt


Groningen - Zaterdag 19 maart rond 12.45 - 13.00 u. is Marcel, mijn partner in elkaar gezakt en gedurende ongeveer een kwartier buiten bewustzijn geweest, dit in de buurt van de Vismarkt in Groningen.

Ik ben geholpen door een aantal mensen die bij me zijn gebleven en hebben geholpen tot de amulance was gearriveerd. Ik wil graag een poging doen om deze mensen te traceren zodat ik ze nogmaals persoonlijk kan bedanken voor hun hulp.

 

Het gaat hier om: -een vrouw met kort blond haar die verpleegkundige is en heeft geholpen om Marcel in stabiele zijligging te leggen en zijn ademhaling te blijven controleren tot de ambulance arriveerde. -een man met een klein blond kindje op de arm die 112 voor me heeft gebeld en me zijn telefoon heeft gegeven zodat ik contact kon houden met de hulpdiensten tot de ambulance er was. -een jongen met een sikje/baardje met een fors postuur die de polsslag is blijven controleren tot de ambulande gearriveerd was -een meisje die waarschijnlijk op de markt werkt met opgestoken krullend blond haar die een rood fleecevest heeft geregeld om Marcel warm te houden.

 

Ben jij een van deze personen of weet je wie deze mensen zijn omdat ze er over hebben verteld, dan wil ik dit graag weten om hiervoor te kunnen bedanken. Ik ben te bereiken via 06-17079788.

   

De laatste tweet wordt geladen..

112Groningen @ Twitter

Archief

Timpweg Raamdecoratie Groningen
s
De Koffiewinkel
Rijschool Van Der Heijde OOG Digitaal Dijkemas Autoglas
Woningontruiming Groningen en Verhuizingen Groningen